81 timmar och 40,5 mil!

Okej, nu är Fotrally 2017 äntligen över! Vinnaren blev Richard Andersson nr 97 på ofattbara tiden 81 timmar!

Lika långt gick min favorit Agne Truss nr 117, men hon fick nöja sig med att bli tvåa i tävlingen. 

Agne bor i Södertälje, så man kan säga att hon gick hem – men passade på att ta en extra 72 timmars promenad runt Mälaren! Kaxigt och coolt!

Min egen insats på 14.42 känns i jämförelse ganska ynklig, men jag ursäktar mig med att det här måste vara nån form av supermänniskor som spelar i en helt annan division. Hörde tex att Agne gått 150 mil de tre senaste månaderna som träning inför årets Fotrally. Gissar att jag knappt gått ens 50 mil totalt under det senaste året.

Allt över 48 timmar när det gäller att gå oavbrutet känns overkligt och nåt som min hjärna inte kan hantera. För egen del skulle jag i min vildaste fantasi möjligen kunna föreställa mig att jag klarar 24 timmar om jag tränar och har alla variabler på min sida.

Återkommer med mer kring mitt eget Fotrally här snart, men avslutar nu med att återigen gratulera Richard och Agne för prestationen och 81 jäkla timmar!

Grattis!

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *