120:e plats låter rätt uselt

Om nu resultatlistan stämmer så hamnade jag på 120e plats i Fotrally 2017. Men det har tyvärr varit total katastrof vad gäller årets redovisning av resultat och tider, så vet inte om det går att lita på.


Har fått många kommentarer och frågor kring varför det inte har gått att följa tävlingen bättre online. Trodde att det skulle bli mer high-tech och man med chip osv skulle ha större möjlighet att följa och bevaka tävlingen, men istället blev det tvärtom totalt fail och allt stod stilla tills efter tävlingen var avslutad. Hör tappar man nog tyvärr mycket vad gäller seriositet och PR.

Det gick att få lite rapporter från Fotrallys officiella facebooksida samt i facebookgruppen (som dock är åtkomlig endast för gruppmedlemmar). Plus att man kan hitta en del filmer på youtube. Men annars var det nog den sämsta bevakningen av fotrallyt hittills? Tacka vet jag 2013 då det var livesändning från studio osv. Nu när det är så stort borde det bli mer bevakat åtminstone de första 24 timmarna tycker jag. Hoppas att tekniken är bättre fingerande till 2018.

Men placering är ju mindre viktigt i Fotrally, det är väl tiden som är viktigast och ev de tre medaljnivåerna 12, 24 och 48 timmar. (Finns även en på 96 timmar, men men).

327 kom till start. Kom jag på plats 120 så är det iallafall inte sist, men långt ifrån toppen haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *