Dagens inköp

Tänkte dra på ett par Compeed Extrem på hälarna i förebyggande syfte inför året Fotrally. Kanske drar jag en tejp över också för att hålla dem på plats. Sen tar jag med mig ett paket i ryggan om några mer besvärliga skav skulle uppstå när tävlingen väl är igång. Visserligen tror jag det blir svårt att fixa det när man går, men de väger ju inte mycket att ha med sig iallafall…

Vaselin tänkte jag den här gången smörja lite på utsatta ställen innan start och kanske fylla på under tiden vid behov. Senast var det väl främst mellan skinkorna som det blev lite irriterat och kanske jag tar lite mellan tårna också där jag normalt brukar få blåsor.

Kommer även ha Linnex rub med mig att stryka på tex ömmande knän. Förra gången gick jag med knäskydd på mitt onda knä, men fick utslag och skav i knäveck, så hoppas klara mig utan den här gången.

Har impregnerat skorna med vattenavstötande spray idag också, det får räcka och jag har helt släppt tanken på några galoscher osv. 

Snart bara 24 timmar till start. Ska väl gå och handla något att äta också, blir nog nötter och russin typ. Försöker undvika saker med socker i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *