3 dagar kvar till start

Har ägnat senaste 6 dagarna åt att fira midsommar och slappa ute i skärgården. Har som mest gått ett par tusen steg om dagen i mina foppatofflor eller barfota. Det har blivit mer sömn än vanligt och även något bad i havet trots alldeles för kallt vatten för att passa mig.

Väderprognoser känns det inte som att man kan lita på alls nuförtiden. Oftast lyckas meterologerna inte ens få det rätt när de redovisar hur vädret har varit den gångna dagen och vad då gäller framtida prognoser känns det som de bara gissar vilt.

Men om de nu skulle få rätt så tycks det ju kunna bli ganska dassigt väder med regn igen. När jag gick 2015 så regnade det massor och det var verkligen inte kul att gå då. Så jag hoppas att vi slipper regn och att det för en gångs skull kan bli lite anständigt väder.

Jag har endast ett par skor och kan inte byta till nya torra var 6:e timme som de mer priviligierade deltagarna med supportteam osv kan göra, så blir jag blöt lär jag få knata på blöt så länge jag orkar.

Ser också att det tycks vara rejält med avhopp nu sista veckan. Många försöker sälja eller till och med skänka bort sina startplatser. Anledningarna är säkert många, men gissar att för många så börjar verkligheten krypa ikapp och de plötsligt inser att den häftiga och crazy idén att anmäla sig till ett Fotrally kanske innebär lite mer jobb än de tänkt sig från början. Några är säkert skadade och vissa har kanske insett att alla träningsrundor de tänkt gå, men aldrig genomförde, kanske vore bra att ha gjort.

Jag, brorsan och klubbkompisen har ju ett litet lag också; TVKF heter vi och återstår att se hur långt vi kommer i lagtävlingen, men vi har nog inga större hopp om toppplaceringar. Kanske att inte komma sist kan vara ett lämpligt mål? 

Dagens fundering har annars varit om jag ens ska bemöda mig att titta på det här med damasker att skydda skorna om det nu blir regn? Mer att släpa på och fixa med, kostar säkert en del och har det någon större betydelse? Vi får väl se om jag tittar närmare på det.

Nu ytterligare ett dygns minisemester ute i skärgården, sen hem och börja förbereda mig lite med nån form av packning. 


Laddar lite mental energi och vilar upp mig fysiskt ute i naturen inför Fotrally 2017.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *