I morgon är det dags!

Ett dygn kvar till start nu. Sitter här med extrem träningsvärk i benen efter en (tydligen) tuff judoträning i måndags.

Varit ute och rört lite på mig nyss och så stel att jag knappt kan gå normalt och absolut inte i trappor utan att grimasera illa. Känns kanske inte så optimalt, men bara hoppas det blir bättre nu de närmaste 24 timmarna.

Var nere på Apoteket och köpte nån form av tåskydd jag kanske testar nu när jag inte är fullt återställd efter förra omgången blåsor. Återstår att se om det fungerar.

  
Köpte även en regnponcho och en solhatt för att skydda mig något mot antingen regnet eller solen om den skulle komma fram.

Tänker även tejpa fötterna lite mer i morgon och helst med kinatejp om jag får tag på någon då den var slut på sportaffären. Annars får det bli coachtejp. 

Har inte handlat nåt att äta ännu eller packat ryggsäcken och min supportväska heller för den delen, det är ju nästan ett helt dygn kvar innan jag måste ta mig in till Gärdet i Stockholm…

Ska ladda mitt extra powerpack att kunna ha med för att ladda mobilen några gånger, leta reda på mitt knäskydd som jag inte lyckats hitta och sen ta det lugnt och slappa så mycket jag hinner fram tills starten.

Så känns hyfsat oseriöst och lite lagom spontant och ofokuserat. Blir antingen flip eller flopp med kraftig förbättringspotential om jag nu råkar anmäla mig till framtida fotrally.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *