Börjar bli dags för en fyrmilare.

Senaste veckan har det inte blivit så mycket gångträning på schemat, men desto tuffare judoträning istället. Har grym träningsvärk i nästan hela kroppen just nu.

Eftersom det är bara en månad kvar till starten av årets Fotrally, så börjar det bli hög tid att klämma in lite längre träningspass och jag hoppas kunna hinna med en fyrmilare nu i veckan och sen en sexmilsrunda någon vecka senare. Därefter vila ett par veckor fram till start.

Har fortfarande inte planerat klart hur jag ska göra med skor och support. Mat och sånt känner jag mig mer avslappnad inför i nuläget, men borde kanske fundera lite mer på det.

Fotleden känns i nuläget inte mycket jag kan göra något åt. Den gör ont och känns lite instabil, möjligen skulle det vara bra att kunna ha något stödförband på den när jag går, men det verkar svårt att kombinera med lämpliga skor. Kanske om jag kör sandaler som går att justera i passform och storlek?

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *