Lite seg i benen…

Efter gårdagens 2-mils runda så kändes det idag helt okej. Inga blåsor eller problem med fötterna. Viss träningsvärk/stelhet i vaderna och möjligen något i höger knä.

Vädret grått och trist, så var inte så sugen på att gå idag, men tog cykeln och drog iväg till kampsportsklubben, en sträcka på ca 8 km. Det frestade på rätt rejält med fet motvind och benen var något mer kraftlösa än i vanliga fall. 

Väl framme på klubben körde jag ett ganska tufft Kick&Box-pass på 90 minuter, som jag blev rejält utmattad av. Efter lite återhämtning så blev det att cykla hem 8 km igen, den här gången i medvind som tur var. Benen känns ganska stumma just nu, så blir nog en utmaning att överleva morgondagens judoträning.

  
Kommer nog försöka trappa upp träningsintensitet generellt fram till mitten av juni och sen ta det lite lugnt sista veckan före starten på årets fotrally för att hinna bygga upp lite ”överskottsenergi” när det väl är dags att gå. 

Grannen pratade om lite mer frekventa träningsrundor nu den närmaste tiden i grupp, även kvällspass och kanske nån nattvandring. Får försöka haka på där om jag har möjlighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *