Dags att skärpa till sig…

Som några av er kanske sett så har jag inte skrivit någonting i den här bloggen sen i september då jag skadade min fotled. 

Men nu är det inte långt kvar tills det är dags för Fotrally 2015 och nu får jag väl helt enkelt försöka skärpa till mig och komma igång med både bloggen och framförallt att försöka förbereda mig inför tävlingen.

Status på foten är tyvärr inte så bra. Efter skadan så har jag inte blivit särskilt mycket bättre vad avser smärta och stabilitet i vristen. De fåtal försök jag gjort att gå längre sträckor eller tid har hittills resulterat i att det känns ungefär som att gå med en stukad fotled efter en timme eller 5 km…

En annan orsak till att jag inte orkat med att skriva här var den dubbelsidiga ljumskbråcksoperation jag gjorde i november, som inte alls gick så bra som det var planerat. De var tvungna att snitta på bägge sidor och tyvärr fick jag en infektion på ena sidan och de blev tvungna att öppna upp och låta det vara öppet under läkningen. Så istället för 3-4 veckors konvalescens så var jag någorlunda återställd först i mars månad…

Med andra ord har tiden sen september varit ganska eländig när det gäller träningen. Judo har jag tränat sen i februari igen, men även där känner jag av foten och får använda stödbandage fortfarande.

Men nu lägger jag det bakom mig och blickar framåt. Idag tänkte jag prova på att gå en 2-milare som start. Vädret verkar okej och förutom att jag fortfarande känner av min förkylning/bihåleinflammation, som jag dragits med ett par veckor nu, så känner jag mig ändå redo att ge mig ut på vägarna och komma iGÅng.

40 dagar till start och det finns visst 82 platser kvar om någon är sugen på att haka på.

 Den där nedrans foten…. 😉 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *