Nya skor för träning

Jag har trivts bra i mina Asics Sonali, men de börjar bli rejält utnötta efter många mils promenader och joggingrundor. Och jag har insett att de inte funkar längre än ca 4 timmar när jag är ute och går träningspass i fotrally takt.
Min ekonomi är däremot hyfsat begränsad och även om jag gärna skulle laborera med att testa nya skor hela tiden så är det alltså inte aktuellt
Jag har ju tänkt att ta mig in till löplabbet för att verkligen göra en ambitiös satsning att hitta en bra tävlingssko, men det får vänta lite och nu var jag mer desperat på att hitta något bättre än det jag har.
Gick ner på team Sportia och fick bra hjälp att prova och ha mig mellan olika modeller.
Jag har väldigt speciella fötter och har alltid haft svårt att hitta skor som sitter bra.
Så efter mycket provande så var det kanske föga förvånande att den sko som passade bäst och var skönast var den sko jag redan hade, fast nya modellen då. Asics Sonali fick det alltså bli igen. Satt bättre än alla 2000 kronors skor och kändes bra att de ”bara” kostade 890 kr.
Skillnaden förutom att de är nya och inte utslitna, är att jag även valde betydligt större storlek. Jag hade 43,5 i mina gamla och nu köpte jag faktiskt storlek 46! Satt i princip lika bra men med mindre kläm på sidorna och förhoppningsvis mer utrymme för svällande fötter och lite tjockare strumpor än de jag använt hittills.
Ska bli spännande att testa och se skillnaden mot de gamla trots att det alltså blev samma modell.

IMG_5237.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *