Lugna dagar

Har haft några lugna dagar för återhämtning och vila nu efter senaste ”sleepwalk” träningen. Fötterna känns helt okej, fick några blåsor på typ samma ställe som senast, men övriga krämpor har nu helt gått över och jag har heller inte haft samma typ av stelhet i benen som jag hade efter min första 8 timmars promenad.

Vad gäller antal steg så blev det 2325 steg i söndags, 3517 i måndags och bara 1959 igår, så nu känns det som att fötter och kropp fått vila sig rejält.
Judoträningen är just nu paus på eftersom träningslokalen inte är helt färdig att träna i på ytterligare en vecka. Börjar känna abstinens över att vara träningsledig så många dagar, så jag antar att jag får hitta på något aktivt nu snart innan jag helt tappar mitt ”flow”.

Det har varit fortsatt varmt och svettigt och tror att det påverkar en del i hur mycket ork jag har. Tror att det kommer bli lite lättare att köra hårt nu under hösten. Sen beror mycket på när jag får göra min operation för ljumskbråcken också, det vore nice att få det avklarat snabbt nu så jag kan jobba på att återhämta mig sen och hinna få träna en hel del innan vintern kommer.

Jag kommer skriva lite mer sen om hur det gick med provianten under sleepwalk testet. Kan väl i korthet nämna att jag nog kommer prova på lite annan variant till nästa gång eftersom min IBS-mage inte var helt förtjust i de mängder med knäckebröd jag fick i mig.

Skor – något jag i princip tänker på konstant nuförtiden. Helt klart är att de skor jag har inte håller för längre promenader. Efter ca 4 timmar börjar fötterna svälla och de blir för trånga och klämmer ihop tårna med blåsor som följd. Dessutom känns det som jag behöver skor med bättre dämpning i främre delen av foten.
Jag är klart sugen att prova de där Hoka Stinson Tarmac som finns bland annat på Löplabbet. De ser lite mysko ut men verkar vara både breda och väl dämpade. Men även där kan jag tänka mig att jag kanske behöver fler par alternativt börja med fler lager strumpor för att kunna ”skala av” lager allteftersom fötterna sväller…
stinson-tarmac-herr-sidaÄr detta månne den ultimata skon för mig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *