Sleepwalking – snart är det dags

Okej, erkänner att jag är ganska trött nu efter att ha varit vaken 20 timmar i sträck. Har försökt ägna kvällen och första timmarna på det här dygnet med att lägga upp en plan för hur jag ska äta.

Jag tänkte fortsätta på samma koncept som förra gången då jag gick 8 timmar. Idag har jag målet att gå minst 4, helst 8 och gärna 12 timmar (efter att först hållit mig vaken 24 timmar före starten).
Det återstår att se hur det kommer fungera. Målet med träningen är ju att jag ska känna mig rejält uttröttad redan då jag börjar och just nu känns det faktiskt rätt motigt att tänka tanken att gå ut och gå såpass långt och länge om några timmar. Så planen kanske fungerar…

Vad gäller mat så tänker jag plocka med mig den här gången så det skulle kunna räcka i 12 timmar. Vatten lär jag dock behöva fylla på under dagen, men jag passerar ju både hemma och några bensinmackar där det finns vatten, så det ska nog ordna sig. Får bli ”bajamaja-tid” om så behövs också.

Jag har alltså plockat ihop i princip samma mat som senast; blåbärssoppa, russin, salta jordnötter, bananer och framförallt (12!) Wasa Sandwichar i fyra olika smaker. Jag har även två paket Gainomax Recovery och tre halvliters hemmamixad sportdryck med mig. Och så vatten förstås, tar med mig 2 liter och räknar med att fylla på varje varv. (ett varv är drygt 2 mil = 4 timmar).  Jag har också en Energybar liggandes hemma som jag tar med mig till nödreserv.

Nu ska jag hålla mig vaken några timmar till. Klockan 07 räknar jag med att äta frukost (fil och flingor) och sen ta en dusch, smörja in fötterna, klä på mig och vara klar att ge mig ut på vägarna kl 08.00.

Ja just det, har ju glömt att rapportera hur många steg jag gått i förrgår och igår. I torsdags blev det drygt 9300 steg och igår endast ca 5200. Kommer nog se lite annorlunda ut på stegräknaren ikväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *