Rapport 4 från sleepwalk – avslut.

Den sista milen har varit plågsam på flera olika sätt; det värkande knät blev bara värre och värre såpass att jag knappt kunde stödja på det längre. Om det sen blev en kedjereaktion vet jag inte, men jag fick sen väldigt ont i vänster fotled också. Plus att fötterna svällde upp rejält och det blev trångt för tårna och blåsor till följd. Men det som till sist blev avgörande att lägga av var mitt dubbelsidiga ljumskbråck som gick från ”kniv i magen” till ”utlöst handgranat i magen” och sen bara tycktes förvärras…
Men jag är nöjd då jag hade 4 timmar som minimum och 8 timmar som plan (med 12 timmar som bonus).
Jag har ju tränat 8 timmars tidigare, men nu var ju den stora grejen att hålla mig vaken 24 timmar före start. Och det gjorde nog stor skillnad.
Just nu är jag ohejdat sömnig och trött, men ska försöka ta en dusch och få i mig lite Gainomax recovery dryck innan jag somnar.

20140802-171130-61890974.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *