Att GÅ ner 30 kilo i vikt. Del ett.

I januari 2013 vägde jag 110 kilo och var i ganska dålig form. Min sjukdom begränsade mina möjligheter till fysisk aktivitet och jag åt ganska bra mat, men jag åt mycket och jag gillade dessutom läsk och fikabröd.
För att göra en lång historia något kortare; Jag bestämde mig för att göra något åt saken.
De första fyra månaderna så gjorde jag inga förändringar i min kost utan började bara med att promenera nästan varje dag. Oftast bara någon kilometer, ibland en halvmil.
Resultatet blev att jag gick ner 5 kilo och fick djävulskt ont i hälarna.
Jag tyckte det var kul att gå då jag bara fick något mer ont i kroppen än jag brukar ha normalt av min sjukdom och jag använde Runkeeper för att hålla koll och tävla mot mig själv. Men problemet med den tilltagande smärtan i hälarna var inte kul och dessutom tyckte jag att 5 kilo viktminskning på 4 månader var lite halvdåligt. Så – något måste ändras på. Och nu inleddes fas 2.
Fortsättning följer…

20140731-183927-67167695.jpg

En reaktion på “Att GÅ ner 30 kilo i vikt. Del ett.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *