Nästa 8 timmars promenad – sleepwalking

I min nuvarande filosofi (kan mycket väl ändra sig med tiden) så tänker jag inte träna på längre promenader än maximalt ca 12 timmar.
Min nästa 8 timmars runda kommer jag nog att inleda med att hålla mig vaken först i 24 timmar.
Troligtvis kommer jag då att vara jäkligt trött och lite mindre laddad att ge mig ut att gå i 8 timmar och kanske ”eländet” infinner sig direkt eller inom kort, så att jag får försöka ta mig igenom svackor och förhoppningsvis stärka min kunskap om hur dessa känns och hur jag reagerar i mer pressat läge.
Nu senast då jag var ute i 8 timmar hade jag bara varit vaken i ca 8 timmar (men däremot hade jag nästan 2 mil i fötterna från dagen innan).
Helt enkelt är planen att göra allt lite jobbigare. Får se om jag får med mig någon träningskompis eller om jag får gå själv igen. Jag inbillar mig att det är lättare att gå i sällskap, men jag är ju nybörjare på det här så det lär visa sig med tiden.

20140725-012524-5124862.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *