Lördagens träningspass 41.66 km

Walking Activity 41.66 km – RunKeeper.

Då har jag landat hemma igen efter att ha varit ute och gått i drygt 8 timmar.
Det gick överlag ganska bra med allt, fötter, krämpor, mat, osv. Jag kommer skriva fler inlägg om maten och fötterna senare, just nu är jag för trött.
Jag gick en runda på drygt 2 mil och tog 2 varv på den, vilket kanske var praktiskt om jag ville bryta, men lite trist att gå samma varv en gång till när man ”kommit hem” efter första varvet.
Tror att det varit ”roligare” att gå ut och iväg 2 mil och sen vända och gå hem igen om jag inte hittar en runda som blir 4 mil.
Att jag ville köra 4 mil är för att det trots allt är en bit, det borde ge hyfsad indikation på hur skor och utrustning funkar och möjlighet att laborera med mat och dryck. Och kanske ge lite basic träning för fötter, ben och psyke?
Jag lärde mig en hel del på dagens träning som jag ska försöka redovisa här i bloggen och se om jag kan göra något åt rent praktiskt sen till nästa omgång.
8 timmar är dock 8 timmar… En hel arbetsdag att bara gå för att träna och lära sig. Kanske inget jag har tid att göra varje vecka direkt, men vi får se.
Nu sova lite.

En reaktion på “Lördagens träningspass 41.66 km”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *