Plus och minus

Dagens judoträning var bra på många sätt och vis. Jag börjar känna allt mindre besvär från mina tår som jag bröt för ett tag sedan, vilket såklart är extra bra då fötterna känns rätt viktiga inför ett fotrally. Visserligen lär jag väl hinna bryta lite fler tår på de här 11 månader som är kvar till loppet, men just nu tänker jag på träningsmöjligheterna och fördelen att slippa känna smärta redan första kilometerna när jag går, vilket har varit fallet nu ett tag. Så plus där…
Om vi fortsätter på temat med mina krämpor så märker jag däremot att mitt ljumskbråck blir sämre och sämre, dvs det gör mer ont vid allt mindre ansträngning. Trots det kan jag inte låta bli att anstränga mig på olika sätt. Minus på den fronten alltså…
Men snart har jag tid hos läkaren och förhoppningsvis blir det därefter inte så lång väntan på operation.
Har försökt läsa om hur lång tid det tar att återhämta sig efter en operation, antar att man känner av besvär ett tag och kanske inte kan träna på någon vecka eller två? Ska bli skönt att få det åtgärdat och förhoppningsvis kunna börja anstränga mig hårdare igen snart, både med judon och fotrallyträning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *