Moves

På min iPhone har jag en app som heter Moves och som alltid är igång i bakgrunden.
Den drar väl en del batteri kan jag tänka och hittills så har jag faktiskt satt den i pausläge då jag gått ut på längre träningspass eftersom jag då brukar använda appen Runkeeper.
Men från och med nu tänkte jag försöka ha den igång konstant och redovisa på kvällen hur min dag har sett ut.
Moves funkar som så att den (under förutsättning att man har telefonen på sig i fickan eller väska osv) registrerar all rörelse man gör och fiffigt nog känner om man går, springer, cyklar eller färdas med bil osv. Man kan se resultatet av en promenad i antal steg, tid (och sträcka med karta), kalorier osv. Jag använder den i huvudsak som stegräknare.
Såhär ser dagens resultat ut.

20140718-213539-77739097.jpg
Nästan 20000 steg totalt idag. Och en kort cykeltur till affären tur och retur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *