Hallå brorsan var är du?

Min bror Jonas gick fotrally 2014 för första gången. Vad jag hört ska han gå även 2015, men han har inte dykt upp på deltagarlistan ännu.
Han hade som mål att gå längre än sin hustru Madde som också var med för första gången. Nu lyckades han inte med det och det ska bli spännande att se om han har ett annat mål till 2015?
Jag hade besök av min farsa häromdagen och vi pratade lite om fotrallyt som var och det lät nästan som om även han var intresserad att anmäla sig till nästa år.!
Ni som såg på web-tv från studion för 2014 kanske minns att de läste upp folk i sändningen som anmält sig och att han sa; ”väldigt många Lindberg som anmält sig”. Det var då jag, min brorsa Jonas och hans fru Madde. Blir det då även vår ”gamla” farsa (72 år), så måste det väl nästan bli något familjerekord? 😉
Kanske ska försöka locka lite fler av mina syskon att gå? (fast alla heter dock inte Lindberg).

En reaktion på “Hallå brorsan var är du?”

  1. Jag och Frugan är anmälda till nästa år (bara inte betalt än) 😀

    Har en del planer inför 2015 och betydligt högre mål än 2014.

    Man kanske inte tror det men man lär sig oerhört mycket av att ha varit med, så jag kommer vara bra mycket bättre förberedd inför 2015.. Hoppas vi kan locka med även vår andra broder (kanske även dina halvbrorsor??) Björn tror jag dock inte vill vara med och gå på grund av sin knäskada men jag tänkte försöka boka honom som support 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *