Mycket att tänka på…

Det lär bli många förvirrade inlägg här på bloggen rörande olika strategier och funderingar kring de olika utmaningar som ett fotrally innebär.
Skor, strumpor, tejpning och/eller smörjning av fötter, träning, utrustning, vad jag ska äta och dricka, osv.
Min åsikt just nu är att ett fotrally i huvudsak är en mental utmaning i högre grad än en fysisk. Kanske har jag helt fel och jag är smärtsamt medveten om att fysikens lagar oftast är logiska, men också kan vara både hårda och direkt avgörande.
Mina första galna tanke var att spetsa till det lite extra och satsa på att gå helt barfota. De tanken har jag (nog) släppt helt nu efter att ha läst om stressfrakturer och hur giftig (och varm) asfalt är i kontakt med huden och att skinnet under fötterna, oavsett hur väl härdade de är, troligt inte räcker många mil på grov asfalt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *