Fotrally 2014

Jag var inte med och gick i årets (2014) fotrally. Men jag var engagerad ändå eftersom min kompis och granne M skulle gå och jag blev oerhört inspirerad av henne.
Det var av M jag först fick höra talas om fotrallyt och jag fastnade för konceptet ganska omgående.
Ett ögonblick var jag sugen att anmäla mig själv och prova på, men då jag dras med ett trilskande ljumskbråck och dessutom nyligen bröt några tår och fått en spricka i foten, insåg jag att det kanske inte var så smart.
Istället följde jag med intresse M:s laddning inför loppet och fick även bli delaktig genom att åta mig uppgiften att bli support till henne under loppet.
Några veckor före starten så anmälde sig även min bror och hans fru, vilket var lite överraskande för mig.
Så jag känner mig ganska införstådd i hur fotrally fungerar nu trots att jag inte gått själv. Jag är dock medveten om att vi alla fungerar olika och att jag kommer behöva gå själv en gång för att lära mig mer. Att läsa på och studera är naturligt för mig, men fotrally tror jag nog att man ändå måste uppleva själv och verkligen GÅ för att kunna planera till nästa lopp.
Min första prio nu är att få ljumskbråcket opererat och läka det och tårna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *