Att välja ordspråk till sin fotrally-profil

Ja, man ska ju tydligen skriva lite om sig själv eller knysta fram något klatschigt ordspråk eller motto när man anmäler sig till fotrallyt. Det hade jag missat då jag anmälde, troligen för att jag inte hade en aning om vad jag skulle skriva vid tillfället.
Nu har jag funderat en del och eftersom jag nu har bloggen här att skriva mer tankar och presentation osv, så tänkte jag klämma till med någon lagom motiverande klyscha och det finns ju en hel del som jag tycker är rätt bra när jag hör dem och tänker på dem… Var lite inne på Highlanders ”There can be only one…”, men insåg ganska snart att den ”one” troligen inte skulle vara ”me” och att jag hellre bör hitta något som motiverar mig (och kanske andra?) oavsett om jag kommer på 1:a eller 227:e plats.
Troligt kommer jag hitta fler som passar bättre med tiden (kanske man får byta?), men nu fick det bli den här som jag faktiskt gillar rätt bra och har använt mig av även förr i andra sammanhang.
quote

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *